mb 1kopie

 

Inrichtingsadvies

Een uniek en persoonlijk interieur met bestaande middelen voor een betaalbare prijs, Lot nummer 75 regelt het voor je.

Uitgaan van wat je al in huis hebt houdt je huis persoonlijk, je inrichting ontstaat spontaan en blijft daardoor ongedwongen.
Zoveel mogelijk van je eigen meubelen blijven, of worden aangepast. Afhankelijk van wat je huis nodig heeft wordt dit aangevuld met gebruikte meubelen en eventueel nieuwe spullen als dat nodig is.

Basis interieuradvies bij je thuis:
Ben je toe aan verandering in je huis en wil je hier snel zelf mee aan de slag? Dan geef ik graag interieuradvies aan huis. Je ontvang in een persoonlijk gesprek advies over de opstelling van je meubels, lichtadvies, kleurgebruik en aankleding.
Functionaliteit en eigenheid staan in dit gesprek voorop en je kunt meteen aan de slag. Als extra service ontvang je een aantal voorbeelden van gebruikte meubels die bij het advies passen. Een advies aan huis duurt ongeveer 3 uur en kost €165,- (incl. btw).

Voor €75,- extra wordt het gesprek schriftelijk samengevat en ontvang je een visueel stijlontwerp en plattegrond. Hierna kun je kiezen voor een aantal uren ondersteuning bij het inrichten, of het vinden van passende en betaalbare meubels. Hiervoor is het uurtarief van €55,- (incl. btw) van toepassing.

Compleet interieurontwerp:
Dit traject begint met een vrijblijvende intake, hierin bekijken we samen de ruimte en oriënteren we ons op jouw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je een offerte met analyse van het gesprek met een sfeerbeeld om te beoordelen of mijn plan aansluit bij jouw verwachting. Als de offerte akkoord is hebben we een vervolggesprek waarin de woonwensen en gewenste sfeer uitgebreid aan de orde komen. We gaan zoveel mogelijk uit van de meubels die in je huis aanwezig zijn.

Een totaal interieurontwerp bestaat uit:

  • het vinden van een interieurstijl die bij je past (sfeerbeeld met kleuradvies)
  • het ontwerpen van een nieuwe inrichting (plattegrond en lichtontwerp)
  • bestellijst met producten die nodig zijn om het plan te realiseren
  • In een eindgesprek nemen we deze punten samen door.

Een compleet interieuradvies begint bij €450,-. Eventueel kun je hierna kiezen voor een aantal uren ondersteuning bij het inrichten, het vinden van passende en betaalbare meubels, of het regelen van het proces. Hiervoor is het uurtarief van €55,- (incl. btw) van toepassing.

Portfolio:
Klik hier voor een aantal voorbeelden.