fb42016

Over Lot nummer 75

Zodra een ander het niet meer wil, dan word ik enthousiast. Gebruikte materialen hebben karakter en er is al zoveel in gestopt (grondstof, ontwerp, productie, vervoer) dat ik het moeilijk kan laten vergaan. Bestaande spullen geven mij inspiratie om het, aangepast of anders samengesteld, een nieuw leven te geven. Lot nummer 75 is er voor mensen die iets anders willen voor zichzelf en hun huis, mensen die zich niet huis voelen bij massaproductie en geen tijd hebben het zelf 2e hands te zoeken.

Onze missie is met bestaande middelen een bijzonder en persoonlijk interieur maken voor een betaalbare prijs.

In onze producten zijn materialen opnieuw gecombineerd of hebben ze een andere toepassing gekregen. Onze ontwerpen ontstaan uit beschikbare materialen en zijn daarom steeds anders, je herkent ze aan het label ‘Made’. Daarnaast vinden we op onze zwerftochten ook producten die te mooi zijn om te laten liggen en waar niets aan hoeft te gebeuren. Wij hebben ze voor jou verzameld en zijn voorzien van het label ‘Found’.

Ook geven wij graag inrichtingsadvies waarin je bestaande spullen zo goed mogelijk uitkomen. Als aanvulling zoeken we naar mooie 2e-hands meubelen en creatieve oplossingen. Ik wil bewijzen dat je met beschikbare middelen een uniek en persoonlijk interieur kunt krijgen voor een heel betaalbare prijs.

Ben je opzoek naar iets specifieks en staat het niet op onze site? Neem dan contact op, ik denk graag met je mee en houd van een uitdaging.

Vind iets anders op lotnr75.nl